Femø

Print Du er her: Forside » Besøg Femø

I ro og mag

Trives du bedst med højt til loftet og masser af albuerum, så er Femø lige stedet for dig. Læg hverdagen bag dig. Glem alt om stress og jag og nyd det pragtfulde landskab formet af vind og vejr og istidens smeltevand.

Her når du at få sjælen med. Her lærer du kunsten at slappe af, så du i ro og mag kan genoplade dine mentale batterier. Og hånden på hjertet: Er det ikke lige dét ø-ferie handler om?

At slappe af og selv bestemme farten er dog ikke det samme som ikke at foretage sig noget. Så her på siden giver vi dig et overblik over de mange muligheder, du har for at se og opleve på vores smukke ø. Du kan cykle, vandre, bade, fiske, padle, surfe – eller gå på jagt efter stemningsfulde motiver med kameraet eller akvarelblokken. Overalt venter små og store oplevelser.

Der er 35 km offentlig vej på Femø, så vil du have det hele med er det bedste transportmiddel cyklen. Har du ikke medbragt din egen, kan du leje en god og robust cykel enten hos Havnehøkeren i lystbådehavnen eller på Femø Kro i Nørreby.
Vil du helt tæt på naturen og benytte dig af de private markveje eller udforske de finurlige stisystemer, som er lidt af et særkende for Femø, er det dog apostlenes heste og ikke jernhesten, du bør foretrække. Men husk lige, at al færdsel skal foregå på en måde, så naturen og miljøet ikke lider overlast, og under størst mulig hensyntagen til privatlivets fred.

Nyd videoerne om sejladsen og vores dejlige ø
.
.

.
.
Fjernsynet har lavet ø-hop udsendelser, som kan ses i “Genveje”, vælg “Links”.
Se dem også her