Femø

Print Du er her: Forside » Besøg Femø

Overnatninger og ophold på Femø

Se kortet


Femø Kro & Kursuscenter

Tlf · 5471 5009
Mail til Femø Kro
BESØG WWW.FEMOEKRO.DK.

Midt i Nørreby ligger den gamle, hyggelige kro, der kan føre sin historie helt tilbage til 1659. Fra sidst i april til først i oktober er den atmosfærefyldte krostue det naturlige pitstop for øens mange gæster, og i den smukke restaurant, i gårdhaven eller på solterrassen byder værtsparret Pia og Asger på klassiske krospecialiteter som store rødspætter, stegte ål, flotte wienerschnitzler og lækre bøffer af mørt oksekød.

På modsatte side af vejen råder kroen desuden over et moderne kursus- og feriecenter med velindrettede undervisningslokaler, dejlig stor have og 24 dobbeltværelser – alle med eget bad og toilet. Og ønsker du et ikke-ryger værelse, er det bare at sige til.

Højriis – Galleri & Café
Den gamle gård på Askhavnsvej i Nørreby er et refugium for livsnydere og kunstinteresserede. Her er galleri med vekslende kunstudstillinger, sommercafé, bed & breakfast, charmerende ferielejlighed med plads til hele familien samt mulighed for teltslagning.

Vil du vide mere, så klik ind på www.galleri-ferielejlighed.dk
eller ring på tlf. 20233114

Issemosegaard Vandrerhjem
Den mere end 100 år gamle gård er nyistandsat som vandrehjem og beliggende på Femøs højeste punkt med betagende panoramaudsigt over mark og hav.
Hovedbygningen er indrettet med 21 sengepladser fordelt på 7 værelser, og under opholdet kan du frit benytte dig af gårdens mange faciliteter.

Issemosegaard er også velegnet til lejrskole, familietræf m.m., så ring og få et godt tilbud på:

Tlf · 5918 0565 eller 4085 7275 og 2942 3643
Mail til Issemosegaard
BESØG WWW.ISSEMOSEGRAARD.DK

Fasangårdens Galleri & Naturcamping
Naturcampingen findes på den smukke strandeng ved Femøs nordøstlige strand. Velkommen!
40,- kr pr. nat pr telt.
Hanne og Ernst , Kalvemosevej 38,

Tlf. 45766651

Dette smukt beliggende sommerhus på Femø kan også lejes: