Femø

Print Du er her: Forside » Opslagstavlen

Nye havnehøkere på Femø!

PRESSEMEDDELELSE:

Nye Havnehøkere på Femø

Parret Lisa Rosenblomst Ravn og Carsten Ravn har i dag underskrevet en lejeaftale med Femø Beboerforening om at drive købmandsforretning på havnen på Femø.

Lisa er 46 år og butiksuddannet med erfaring inden for branchen og yderligere på vej til at blive hospitalsserviceassistent. Lisa har aner på øen som rækker mange generationer tilbage. Carsten er uddannet merkonom i handel og reklame og har i en årrække været selvstændig erhvervsdrivende. Begge er kendt af Femøfolket fra mange års arbejde som lejlighedsvise medhjælpere på Femø Kro. Også Carsten har familiemæssige relationer på Femø. Parret har 3 børn fra 12 år og op efter.

”Vi glæder os i den grad til at komme i gang med at klargøre og åbne butikken og komme i dialog med Femø-folket om deres ønsker om vareudvalg og åbningstider. Vores ambition er at gøre forretningen så attraktiv for kunderne, at ø-boere, fritidshusejere og sejlere og andre turister lægger deres indkøb i det charmerende ”Gule Magasin” på havnen på Femø. Vi har oplevet en rigtig positiv dialog med Femø Beboerforening om leje af lokaler og drift af butikken” lyder det fra Lisa og Carsten.

Jørgen Larsen, formand for Femø Beboerforening, som udlejer Det Gule Magasin på havnen, siger:
”Vi er glade og lettede over, at det lykkedes at finde et meget velkvalificeret team til at drive høkerforretningen. Vi er sikre på, at Lisa og Carsten nok skal leve op til kundernes ønsker og krav til varer, service og god stemning i butikken.

I Femø Beboerforening er vi meget bevidste om, at vores rolle ikke bare er at leje butikken ud, men også er at påvirke øboere og fritidshusejere til at lægge indkøb hos de nye havnehøkere. Det kan sikre en nødvendig, og stabil omsætning i en svær branche som Ø-købmand. Og det er til gavn for øens beboere, fritidshusejere, turister – og havnehøkere.”
Både havnehøkere og Beboerforening ser frem til at butikken åbnes i oktober måned, så den fælles indsats for at sikre den helårsåbne dagligvarebutik på havnen på Femø for alvor kan komme i gang.

Jørgen Larsen Lisa Rosenkrans Ravn/Carsten Ravn
51 21 44 85 22 46 88 36